FNRS PROEVENDAGEN

In de weekenden van 11, 12, 18 en 19 november worden er weer FNRS-proevendagen georganiseerd.


Over FNRS proevendagen:

De deelnemers aan de proevendagen zullen in kleine groepjes worden verdeeld. Het is de bedoeling dat samen met dit groepje de pony’s/paarden waar de proeven op worden gereden, worden geborsteld, ingevlochten en opgezadeld.
Daarna gaat het groepje richting de bak en zal er indien nodig worden losgereden. Hierna zullen alle deelnemers hun proefje rijden. Nadat het hele groepje zijn/haar proef heeft gereden zullen de punten worden bekend gemaakt. Het geheel duurt ongeveer 2 uur.

De ruiters die F5 rijden of hoger, kunnen vanaf nu ook deelnemen aan het nieuwe onderdeel: FNRS+ (loting van paard/pony & rijden voor prijzen). Meer informatie over onder andere kledingvoorschriften, de voortgang van de verschillende proeven en het oefenen van de proeven is te vinden op onze website: http://stalvanbrenk.nl/activiteiten/fnrs-proeven/

Wij willen proberen om de deelnemers die in dezelfde groepsles rijden ook bij elkaar in te delen in het ‘proevengroepje’. Daarom worden de proevendagen opengesteld voor bepaalde lesdagen:

  • Voor zaterdag 11 en zondag 12 november kunnen lesklanten van maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag zich opgeven.
  • Voor zaterdag 18 en zondag 19 november kunnen lesklanten van zaterdag en zondag zich opgeven.

Overige informatie:

  • Er zal versie B van de proeven uit het FNRS-boek worden gereden.
  • LET OP! Wij zullen de nieuwe proeven (versie 2016) gebruiken. (http://www.knhs.nl/disciplines/dressuur/f-proeven)
  • Het is niet mogelijk om deel te nemen aan meerdere dagen.
  • Mocht je niet kunnen op de dag dat jou lesdag deel mag nemen, dan kun je dit doorgeven en kan er in overleg op een andere dag worden deelgenomen.

De kosten voor deze FNRS proeven:
Zonder diploma: € 16,-
Met diploma: € 18,50 (geldt alleen voor de laatste promotiepunt in een even proef)

Schrijf je snel in, in de kantine, via info@stalvanbrenk.nl of via onderstaand formulier. De inschrijving sluit een week voor aanvang van de proevendag! LET OP! Wanneer de proef wordt afgezegd, na sluiting van de inschrijfperiode, wordt deze proef in rekening gebracht.

Comments are closed