Jaarlingdiploma

16
okt

Jaarlingdiploma

by
 
3346 people viewed this event.

Het jaarlingdiploma is voor iedereen die na het behalen van zijn/haar opstapdiploma, één jaar in een reguliere groepsles rijdt. LET OP! Ben je later in een van onderstaande lessen ingestroomd, dan mag je ook meedoen voor dit diploma!

Voor wie:
Het jaarlingdiploma is voor kinderen uit de volgende lessen
– Woensdag 15:00 uur (juf Kayleigh)

Wanneer:
Er kan worden deelgenomen voor het jaarlingdiploma op zondag 16 oktober.

Wat is het jaarlingdiploma:
Doormiddel van o.a. het jaarlingdiploma word je voorbereid om deel te gaan nemen aan FNRS-proeven. Dit zijn officiële proeven voor manegeruiters om hun niveau te testen en vast te leggen in het ruiterpaspoort. Na het behalen van je jaarlingdiploma heb je het niveau bereikt om deel te nemen aan de FNRS proevendagen.

Wat moet je doen tijdens deze dag:
Om je jaarlingdiploma te behalen zal je in een groepje een proef rijden. Bij deze proef worden verschillende onderdelen behandeld die je in de les hebt geleerd. Elk onderdeel wordt door een jury beoordeeld met een cijfer. Aan het einde worden deze punten opgeteld en wanneer je voor alle onderdelen gemiddeld een 6 hebt of hoger, ontvang je je jaarlingdiploma!

Een week van te voren krijg je te horen hoe laat je aanwezig moet zijn voor deze dag.

Om deel te kunnen nemen aan deze dag moet je je inschrijven via onze website. De kosten voor deelname bedragen € 20,- en dienen bij inschrijving te worden voldaan.Totaal


JAARLINGDIPLOMA

To register for this event please visit the following URL:

 

Date And Time

16-10-22
 

Location

Anywhere
 
 
 

Share With Friends