Verzorgers gezocht!

24
jun

Verzorgers gezocht!

by
 
4811 people viewed this event.

Bij Stal van Brenk hebben we veel paarden en pony’s in alle soorten en maten. Dagelijks worden de paarden en pony’s gereden in de lessen en krijgen zij daarbij de benodigde aandacht tijdens het poetsen, zadelen en de na-verzorging.

Oudere paarden
Voor sommige paarden en pony’s is het dagelijks deelnemen aan de lessen helaas niet meer mogelijk. Omdat zij bijvoorbeeld te oud worden of een blessure hebben gehad. Hierdoor worden zij minder vaak in de lessen ingepland en missen zij dus ook de aandacht die daarbij komt kijken.

Een aantal van deze paarden en pony’s wordt gebruikt bij de lessen van Stichting Ariane de Ranitz en kunnen daardoor nog niet gemist worden op de manege.

Verzorgers gezocht
Voor de dagen dat zij niet ingezet worden voor de lessen, zoeken wij verzorgers die deze paarden en pony’s wat extra aandacht en verzorging kunnen geven. Je krijgt een vast paard/pony, waarvoor je 2 dagen in de week mag zorgen. Hierbij mag je onder andere:

  • Lekker uitgebreid borstelen
  • Knuffelen
  • Het paard/pony zijn extra voer geven
  • Wandelen
  • Grondwerk oefeningen

Kortom het paard of de pony heerlijk in de watten leggen en vertroetelen.

Kosten
De kosten voor een verzorgpaard/pony zijn € 160,- per maand.

Maandelijkse verzorgers bijeenkomst
Er zal elke maand een speciale bijeenkomst voor de verzorgers worden georganiseerd. Hierbij wordt een leuke activiteit aangeboden met de paarden en pony’s. Denk bijvoorbeeld aan een workshop grondwerk, theorieles over het toiletteren & vlechten of extra uitleg over de speciale zorg die de paarden en pony’s eventueel nodig hebben.

Lijkt het jou leuk om een van de oudere paarden & pony’s te verzorgen en ben je 12 jaar of ouder. Meld je dan aan via de mail!

To register for this event please visit the following URL:

 

Date And Time


 

Location

Anywhere
 
 
 

Share With Friends