Lessen

Dagelijks worden er bij manege Stal van Brenk op vaste tijden diverse groepslessen gegeven van verschillende niveaus. Privélessen verlopen op afspraak, deze afspraak kan op alle dagen van de week worden gemaakt. Zowel overdag als ’s avonds worden er privélessen gegeven. Heb je interesse in onze manege en zou je graag bij ons willen komen paardrijden, of rijd je al bij manege Stal van Brenk en wil je gewoon een keer privéles afspreken? Plan een (introductie) privéles in via het formulier hieronder!

Privéles afspreken

Via onderstaand formulier kan je een aanvraag voor een privéles doen. Dit is mogelijk voor zowel kinderen als volwassenen. Wij zullen zo spoedig contact met je opnemen om de les definitief in te plannen.
(LET OP! onze reactie komt soms in de ongewenste mailbox terecht)

Online een privéles afspreken

Les afmelden

Meld je af voor de groeps- of privélesles via de ManegePlan app of onderstaande link. Privélessen en losse groepslessen dienen minimaal 24 uur van te voren te worden afgezegd, lessen die later worden afgemeld, worden in rekening gebracht.

Tarieven manege Stal van Brenk

Bekijk hieronder de tarieven voor onze groeps- en privélessen per 1 december 2023. 

Groepsles
Losse les

     t/m 16 jaar                                     € 25,50

     vanaf 17 jaar                                  € 28,50


Groepsles
Kwartaalabonnement

     t/m 16 jaar                                  € 235,-

     vanaf 17 jaar                               € 265,-

Privéles
30 minuten
t/m 16 jaar€ 38,- *
vanaf 17 jaar€ 43,- *

* € 20,- korting bij 10-rittenkaart (13 weken geldig)
* Bij het rijden van een springles € 7,50 toeslag per ruiter 
* LET OP! Privélessen die niet tijdig (24 uur van te voren) zijn afgemeld, worden in rekening gebracht. 

 

Bovenstaande groepsles tarieven zijn exclusief het FNRS/KNHS-lidmaatschap. Hiervoor zult u van de FNRS/KNHS een aparte factuur ontvangen.

Tijden groepslessen
Privélessen kunnen ook buiten onderstaande tijden worden ingepland. 

09:00 10:00 11:00 12:00 13:00 14:00 15:00 16:00 17:00 18:00 19:00 20:00 21:00
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo

Huisregels lessen

  • Tijdens de lessen is het dragen van een eigen goedgekeurde veiligheidscap, rijlaarzen of chaps met jophurs verplicht.
  • Lesklanten dienen 15/20 minuten voor het begin van een groeps- of privéles aanwezig te zijn, om het paard/pony te poetsen en eventueel op te zadelen. 
  • Het is niet mogelijk om gemiste lessen in te halen. Wanneer er i.v.m. langdurige ziekte meerdere lessen worden gemist, zijn de eerste twee lessen voor eigen rekening. De overige lessen kunnen worden verrekend, mits afwezigheid vooraf per mail is doorgegeven.
  • Met uitzondering van de zomervakantie gaan de lessen alle vakanties gewoon door. Met feestdagen zijn wij gesloten. Lessen die op een feestdag vallen komen te vervallen en worden niet verplaatst.
  • Filmen en foto’s maken tijdens de lessen is alleen toegestaan mits de instructrice hier toestemming voor heeft gegeven. Voor meer informatie verwijzen wij naar ons foto- en filmbeleid
  • Het opzeggen van kwartaalabonnementen kan tot één maand voor aanvang van het nieuwe kwartaal.
  • Bij het aangaan van een lesovereenkomst bij manege Stal van Brenk, wordt de klant automatisch aangemeld als lid bij de FNRS.
  • Algemene voorwaarden