Over manege Stal van Brenk

Manege Stal van Brenk is een gezellige 5 sterren manege, fokkerij, pension-, handels- en africhtstal, aan de rand van Utrecht. Manege Stal van Brenk ligt in een landelijke omgeving en biedt u veel mogelijkheden. En beschikt over drie binnenrijbanen, twee van 20m x 40m en een van 25m x 40m en een grote buitenrijbaan van 45m x 45m.

De accomodatie

Bij manege Stal van Brenk kunt u als (pension)klant gebruik maken van vele faciliteiten. Maak in de video hieronder kennis met ons bedrijf of kom een keer langs op de Voordopsedijk 29 in Groenekan, nabij Utrecht!

Luxe en comfort

Zo zijn er diverse rijbanen, een stapmolen, een spuitplaats, een longeercirkel en diverse paddocks, om jouw paard los te zetten.

Vrijheid en beweging

Wij bieden ook een mogelijkheid tot 24/7 weidegang, voor zowel de manege paarden/pony’s als de pensionpaarden/pony’s.

Warmte en gezelligheid

Verder is er nog de mogelijkheid om gezellig te vertoeven in onze kantine met iets lekkers te eten of te drinken.

Erkend leerbedrijf​

Wij zijn een door Aequor erkend leerbedrijf. Dit betekend dat wij voldoen aan de criteria gesteld in het erkenningsreglement voor leerbedrijven en geschikt zijn voor het verzorgen van praktijkleren in de middelbare beroepsopleidingen. Ons bedrijfsnummer is 207809. Wij hebben regelmatig stageplaatsen vrij.

FNRS

De FNRS is de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Meer dan 400 paardenbedrijven zijn bij de FNRS aangesloten. Dat betekent dat ze door de kwaliteitskeuring zijn geweest en dat ze het veiligheidscertificaat van de Stichting Veilige Paardensport hebben.

Stichting Veilige Paardensport

Een van de voorwaarden voor het FNRS-lidmaatschap is het veiligheidscertificaat van de Stichting Veilige Paardensport. Dat betekent dat alle aangesloten bedrijven veiligheid hoog in het vaandel hebben staan en daar regelmatig op gecontroleerd worden. Een fijn idee!